Photomaniacs.ro
Termeni si conditii
Site-ul www.photomaniacs.ro este realizat de SC NETVision SYstem SRL (cui RO 15602306).
Proprietarul site-ului este SC NETVision SYstem SRL.
Ca utilizator al site-ului va obligati a posta informatii reale despre dvs. Ca utilizator al site-ului va obligati a posta doar imagini care respecta drepturile de autor(trebuie sa aveti dreptul de publicare pentru aceste imagini) SC NETVision SYstem SRL nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la posibilele incalcari ale drepturilor de autori sau ale altor legi datorate postarii de imagini de catre utilizatorii site-ului, imagini care nu respecta legea dreptului de autor sau alte reguli/legi din legislatia romana sau internationala.

Odata cu crarea contului si postarea de informatii in site-ul www.photomaniacs.ro, utilizatorii inteleg si accepta ca ei sunt singurii responsabili asupra informatiilor postate.
La crearea contului adresa dvs. de email este inscrisa automat in baza de date pentru newsletter. Daca nu doriti sa primiti informatii din partea www.photomaniacs.ro va puteti dezabona utilizand linkul "DEZABONARE" din sectiunea de Dezabonare din cadrul oricarui newsletter .

Ca utilizator al site-ului nu aveti dreptul de a posta informatii(imagini/texte) care sa:
- incite la violenta
- informatii explicit sexuale (fotografia nud este diferita de cea pornografica)
- informatii care sa incite la folosirea drogurilor sau armelor
- alte informatii care contravin legislatiei in vigoare.


SC NETVision System SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta sau de a sterge oricand informatiile din site (imagini sau texte) care nu corespund cu regulile de conduita stabilite in acesti Termeni si Conditii, sau care contravin legilor in vigoare.
SC NETVision SYstem SRL isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni si COnditii oricand considera ca este necesar si fara o notificare a utilizatorilor in prealabil.

Rugam utilizatorii sa posteze doar imagini pe care ei le considera valoroase. Nu dorim sa transformam acest site intr-o baza de date de imagini, ci dorim ca acest site sa capete valoare datorita maiestriei fotografiilor postate si a informatiilor prezentate.