Photomaniacs.ro
INSCRIERE:: Creare cont nou magazin

Site-ul www.PhotoManiacs.ro ofera magazinelor online care comercializeaza produse foto (camere foto DSLR, obiective, blitz-uri, carduri memorie, etc) un sistem informatic prin care acestea isi pot prezenta marfa.

Principalul avantaj pe care il ofera site-ul nostru, este ca utilizatorii nostri sunt doar fotografi profesionisti, fotografi amatori avansati sau cel putin suficient de pasionati de domeniul foto astfel incat sa posede un aparat DSLR. Deci, publicul site-ului nostru este extrem de targhetat. Este exact publicul de care are nevoie un magazin specializat in vanzarea de echipament foto.

Fiecare magazin care are cont in site-ul www.PhotoManiacs.ro dispune de o interfata proprie in care isi poate gestiona produsele. Orice produs care apare la noi in site este de fapt un link catre pagina din site-ul dumneavoastra de unde se poate cumpara acel produs. In aceasta perioda de criza, cand orice reclama bine orientata poate creste vanzarile, site-ul www.PhotoManiacs.ro va ofera acest sistem GRATUIT si va aduce publicul tinta de care aveti nevoie !!


  Creare cont nou magazin

Nume magazin*
Site magazin http://
Sigla (.jpg,
120x32 px,
max 50 KB)

Completati codul
de securitate

   
 
Detalii pentru conectare
E-Mail *
Parola *    (minim 6 caractere)
Confirmare parola *
  Abonare la newsletter
  Accept Termeni si Conditii
 
 


* Campuri Obligatorii