Photomaniacs.ro
Surprize fotografice la atelierele National PhotographicSurprize fotografice la atelierele National Photographic

Cursuri

02.12.2013
Bucuresti - Sector 1, Bucuresti,

Va surprindeti adesea uitandu-va la fotografii frumoase, care au viata in ele, si vi se umple sufletul de bucurie. Mai mult, chiar va place sa surprindeti singuri anumite momente din viata prin intermediul aparatului foto. Uneori fotografiile facute va incanta, alteori nu va place cum ati reusit sa le incadrati, focusati sau cum ati folosit lumina. Va spuneti ca poate nu ati stiut cum sa setati aparatul pentru ca rezultatul sa fie cel dorit si ca ati dori sa invatati mai multe pentru a va imbunatati fotografiile.

National Photographic va provoaca in luna decembrie la intalniri fotografice atat pentru incepatori, cat si pentru cei mai avansati.
Incepand de luni, 2 decembrie, iubitorii de fotografie vor putea invata pe parcursul celor 5 intalniri a cate 3 ore fiecare mai multe despre parametrii de baza in fotografie, despre setarile aparatului, modurile de masurare a luminii, tehnici de fotografiere si de compozitie si multe altele in cadrul cursului Photography Basics.

Atunci cand ati ajuns sa discutati despre profunzimea de camp, compensarea expunerii, noise reduction, lentile echivalente sau blit-uri, sigur ati trecut de nivelul familiarizarii cu aparatul foto. Cu siguranta simtiti nevoie de aprofundare, astfel ca va provocam marti, 3 decembrie, ca pe parcursul a 3 ore, dupa job, in cele 5 intalniri pe care le vom avea, sa invatam impreuna mai multe in cadrul Photography Mid Level.

Cris Ardelean va va invata cum sa comunicati fluent prin imagini si cum se poate povesti cu talc despre cum se poate vedea lumea.

Pentru detalii si inscrieri: tel: 0722.163.240, mail: info@nationalphotographic.ro, site: www.nationalphotographic.ro.

Ce ziceti, va lasati surprinsi?