Photomaniacs.ro
Salonul Fotografului Roman editia a II-aSalonul Fotografului Roman editia a II-a

Vernisaje

06.03.2015
Bucuresti - Sector 5, Strada Izvor 3, Sala Constantin Brancusi, Palatul Parlamentului (vezi harta)

Pe data de 6 martie 2015, incepand cu ora 18.00, suteti invitati in generoasa sala Constantin Brancusi din Palatul Parlamentului la vernisajul celei de a doua editii a Salonului Fotografului Roman.

Organizatorul, firma AME design, a finalizat centralizarea jurizarilor facute de scolile de fotografie inscrise la eveniment si publicat pe pagina evenimentului lista fotografilor selectati (selectia pentru expozitia printata si cea din albumul web) precum si alte detalii legate de scolile participante.

Dupa vernisaj, tot aici vor fi publicate si cele doua albume (print si web).

Unele scoli si-au exprimat dorinta de a pune la dispozitie premii concretizate in locuri gratuite la viitoarele lor cursuri, premii adresate nu doar celor care au participat la acest eveniment ci si altor doritori. Mai multe detalii despre modalitatea de a participa la aceste premii si de a le castiga vor fi publicate foarte curand pe blog, intr-un articol special dedicat.

Pe Facebook va fi creat un eveniment - invitatie la vernisaj, in care sunteti asteptati sa va exprimati dorinta de a participa.