Photomaniacs.ro
Pictura in intuneric editia a X-aPictura in intuneric editia a X-a

Cursuri

29.04.2014-04.05.2014
Alba, Comuna Arieseni, Casa de Piatra

Societatea Nationala de Speologie organizeaza in 2014 a XI-a editie a scolii anuale de fotografie in pestera.Scoala se adreseaza speologilor si pasionatilor de fotografie interesati sa aprofundeze sau sa experiment fotografia in fotografia in pestera, cu nivel de pregatire mediu in domeniul fotografiei si nivel incepator sau mediu in fotografia in pestera.

Lectori: Profesor Dr. Iosif Viehmann (AAF, FIAP), Ovidiu Guja, Iosif Gergely.

Loc de desfasurare: Casa de Piatra - Comuna Arieseni, judetul Alba.
Casa de Piatra este un pitoresc catun din M-tii Apuseni, situat pe Valea Garda Seaca la 12 km de Comuna Garda (30 km amonte de Campeni, pe Valea Ariesului).

Se asigura scolarizarea, echipamentul speologic si fotografic colectiv (blitz, surse de iluminare), suport de curs in varianta CD, cazare in conditii de cabana de munte, o masa principala calda pe zi si acces la bucatarie.

Echipament necesar:
- pentru cazare in conditii de priciuri: sac de dormit, izolir;
- pentru pestera: salopeta, cizme de cauciuc (sau bocanci), casca cu sistem de iluminare frontal, sac pentru transportul echipamentului (banana speologica - poate fi si un simplu rucsacel).
- pentru fotografie: aparat digital cu optiune manual si timp de expunere min. 8 s, trepied

Numarul participantilor este limitat la 8.
V�rsta minima a participantilor acceptati este de cel putin 16 ani impliniti �n decursul anului 2013. Pentru participarea la activitati, participantii cu varsta sub 18 ani vor avea nevoie de acordul scris al ambilor parinti.

Taxa de participare 490 lei. In pret este inclusa scolarizarea, cazarea si o masa principala calda pe zi.
Participantii care achita taxa de inscriere pana la 1 martie 2014 beneficiaza de o reducere de 20%

Inscrierile se fac la adresa de e-mail: snsro@intech.ro. Cei interesati sunt rugati sa precizeze in cererea de inscriere numele, varsta, date de contact (adresa, telefon), organizatia (daca este cazul), precum si cateva cuvinte despre experienta fotografica, experientele montane si/sau speologice anterioare.

Informatii pot fi obtinute la snsro@intech.ro, la tel: 0744-799248 sau www.snsro.ro