Photomaniacs.ro
MutatieMutatie

Expozitii

27.11.2013-14.01.2014
Bucuresti - Sector 2, Bucuresti, Str. Lirei 21, AiurART (vezi harta)

In perioada 27 noiembrie 2013 si 14 ianuarie 2014 artistul Dan Piersinaru va fi prezent cu o expozitie personala de fotografie in spatiul de arta contemporana Aiurart.

Olivia Nitis este curatorul acestei expozitii ce traseaza noi perspective in ceea ce priveste felul in care noi ne intelegem pe noi insine. Fotografiile sale surprind capacitatea cu care artistul ne-a obisnuit de a sublinia elemente neobisnuite in cadre familiare si de a reda familiarul in scene bizare.

Proiecte precum Culturescapes (2007, Basel, Elvetia), Essay About Preservation (2006, Bucuresti) sau Be There (2004, Huesca, Spania) au confirmat statutul acestuia de artist multimedia, unde fotografia, instalatia, video-ul si desenul sunt imbinate pentru a contura stari complexe. Folosindu-se de aceste unelte, el compune instalaţii in care motivul identitaţii se combina cu teme ca starea de tranziţie in timp a unui loc sau personaj uman, compozitii si stari generate de accidente, miscari si sentimente spontane, conturarea starilor de incertitudine, anonimatul si efemerul din jurul sau.

Mai multe informatii gasiti pe aiurart.ro/dan-piersinaru-mutatie-mutation/