Photomaniacs.ro
Maschere di VeneziaMaschere di Venezia

Expozitii

15.11.2013-15.12.2013
Brasov, Brasov, Boutique du Vin (vezi harta)

Colectia de fine art photography Maschere di Venezia a artistului Simion Buia ajunge la Brasov. O selectie a celor mai bune imagini realizate este cuprinsa anual in colectia si expozitia cu traditie Maschere di Venezia.

La Brasov, expozitia este gazduita de Terroirs, Boutique du Vin in perioada 15 noiembrie - 15 decembrie, intalnirea dintre fotograf si colectionarii de arta brasoveni fiind programata pentru data de 28 noiembrie.

Datorita tehnicii de printare, lucrarile sunt percepute mai degraba ca tablouri si au fost achizitionate si expuse in birourile si casele unor colectionari din Romania, Ungaria, Austria si Germania. Calitatea printului este garantata 100 de ani in condiţii de muzeu, iar seria este limitata la 15 exemplare din fiecare imagine, tabloul fiind insotit de certificatul de autenticitate. Expozitia de la Brasov, insumand 24 de exponate, este cu vanzare, achizitionarea fiind posibila in cadrul evenimentului din data de 28 noiembrie la care intrarea se face pe baza de rezervare la urmatoarea adresa raluca@brandingpentrufotografi.ro