Photomaniacs.ro
Light painting cu Radu SalcudeanLight painting cu Radu Salcudean

Workshopuri

19.05.2014-19.05.2014
Cluj, Studioul Ciorchin, Strada Constanta nr. 30, Cluj,

Workshopul se adreseaza fotografilor interesati de "light painting" si celor care doresc sa isi imbogateasca portofoliul.

In prima parte Radu Salcudean va sustine o prezentare a istoricului acestei tehnici de fotografiere si a echipamentelor folosite de in realizarea proiectelor personale. Se vor pune in discutie diferite tehnici si abordari diferite din istoria fotografiei si se va prezenta modalitatea de lucru si scenariul propus pentru realizarea imaginilor in locatie.

A doua parte consta in demonstratii practice de lightpainting cu diferite surse de lumina si realizarea de catre participanti a unor imagini personale folosind aceasta tehnica inedita.

Participantii trebuie sa detina un aparat cu posibilitatea de a expune in modul "Bulb", un sistem de blocare a expunerii si trepied.

Seminarul se va desfasura la Studioul Ciorchin pe strada Constanta nr. 30 incepand cu ora 18:00 si se va intinde pe durata a 6 ore cu o pauza de 30 de minute destinata deplasarii pana la locatia aleasa pentru partea practica.

Detalii: photoromaniafestival.ro