Photomaniacs.ro
Expozitie foto: Concurs international de fotografie de natura "Milvus"Expozitie foto: Concurs international de fotografie de natura "Milvus"

Expozitii

16.11.2013-07.12.2013
Mures, Tirgu Mures, Muzeului de Istorie si Arheologie

Sunteti invitati la deschiderea expozitiei celui de-al cincilea concurs international de fotografie de natura Milvus.Vernisajul va avea loc in 16 noiembrie 2013, ora 11.00 in incinta Muzeului de Istorie si Arheologie din Cetatea Medievala Tirgu Mures. Expozitia celor 50 de imagini captivante va dura 3 saptamani.

Aflat la cea de-a V-a editie, in cadrul concursului s-au inscris imagini extraordinare din toata lumea, strangandu-se peste 630 de fotografii realizate de 98 de fotografi din 16 tarii.
Juriul concursului format din cei trei membrii: Dan Dinu - AFIAP, Photolife, Tam�s Andr�s AFIAP, Kerekes Istv�n EFIAP/p, a decis lucrarile premiate si totodata lucrarile care vor fi expuse la expozitia foto.

Desi organizat in Romania, acest concurs a avut foarte putini participanti din Romania, doar 23 de autori dintotalul de 98 de participanti, insa cu toate acestea, marele premiu a fost castigat de catre un fotograf roman.

Fotografiile castigatoare pot fi vazute aici si pe pagina de Facebook
Lista fotografiilor c�ştigătoare şi cele selectate pentru expoziţie se poate descărca AICI.

Sursa: Photosetup