Photomaniacs.ro
Regulament concurs
Un utilizator inregistrat, care a postat cel putin o imagine acceptata in site, poate vota in cadrul unui concurs oricate imagini doreste, acordand imaginilor 1, 2 sau 3 puncte.
O imagine poate fi votata de catre un utilizator o singura data.
Imaginile care vor avea cele mai multe puncte vor castiga locurile 1, 2 si 3.
Daca mai multe imagini au acelasi punctaj, diferentierea se face in functie de numarul de voturi. Daca mai multe imagini au acelsi punctaj si acelasi numar de voturi atunci administratorii site-ului vor alege imaginea castigatoare.

Utilizatorii trebuie sa aiba drepturi de autor asupra imaginilor pe care le inscriu in concurs.

Un utilizator poate inscrie maxim 2 imagini la un concurs.

Daca vor exista premii din partea sponsorilor pentru acest concurs, sau din partea celor care dezvolta site-ul, atunci aceste premii vor fi trimise prin posta catre castigatori, dupa ce administratorii site-ului vor lua legatura cu acestia. Premiile pot fi trimise cu intarziere catre castigatori.

In cazul in care se dedecteaza incercari de fraudare a concursuri prin crearea de multiple conturi si voturi succesive ale aceluiasi utilizator, pozele respective vor fi depunctate.
(Observatie: Aceste concursuri au la baza exclusiv pasiunea membrilor site-ului www.photomaniacs.ro pentru fotografie. Nu incercati sa transformati aceasta pasiune intr-o motivatie pentru a insela sistemul. Cine nu poate respecta aceste cerinte minime de bun simt este rugat sa paraseasca site-ul.)

Administratorii sistemului isi rezerva dreptul de a acorda punctaj suplimentar imaginilor astfel incat punctajul imaginilor este format din punctajul fotografilor care au votat + punctajul juriului Photomaniancs .
Desi o parte din cei care intretin acest site vor posta imagini in concursuri, acestia nu au dreptul de a castiga premii.
In cazul in care vor fi clasati in primii 3, vor ceda locul urmatorilor clasati.
Acest regulament poate fi schimbat oricand, fara un anunt in prealabil.